22 Nisan 2015 Çarşamba

Bayram tatili için Türkiye’de nerelere gidebiliriz

Türkiye’de ilk akla gelen her zaman ki gibi ege kıyıları, akdeniz kıyıları, antalya, alanya bölgesi özellikle deniz, kum, güneş, sakin olsun, kafa dinleyeyim diyenler için ülkemizde her zaman vazgeçilmezler arasında olan antalya ve alanya bölgesidir. Tabii burada bir çok seçeneşin bulunması insanı daha da mutlu ediyor. 2 yıldız, 3 yıldızlı pansiyonlardan tutunda 5 yıldızlı lüks tesislere kadar her türlü seçenekler bulunmaktadır.
Bunlardan sıkılan veya biraz daha değişiklik isteyenler, kültürel anlamda anadolu turlarına çıkabilirler. Güneydoğu anadolu turlarına çıkabilirler. Özellikle iyi bir arkadağ grubunuz var ise, tek başınıza gitmekte çekindiğiniz yerlere 5-6 kişilik arkadağ grupları halinde bu tip yerlere de gitmeniz mümkündür. Bu da ülkemizde aslında bir çok ki?inin görmediği bilmediği bir çok zenginliği size orada farkedebilme fırsatı tanıyacaktır.
Bunların dışında biraz dinlenmek ve biraz daha sakin ortamlar, biraz daha doğal ortamlar arıyor isek karadeniz kıyıları vazgeçilmez seçenekler arasındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder