22 Nisan 2015 Çarşamba

Köprülü Kanyon Milli Parkı

Güzel ilimiz Antalya’ya ait göz kamaştırıcı manzaraları ile dikkat çeken Köprülü Kanyon Milli Parkı siz doğa severlere kucak açmaktadır.Gezmek görmek isterseniz buyrun buraya derim.

Köprülü Kanyon Milli Parkı, Side’den 65 km. uzaklıkta, Toros Dağlarının eteklerindedir. Park içinde, vadi ve kanyonların arasından akan 120 km uzunluğundaki Köprü Irmağı geçmektedir. Milli parkın alanı 37 bin hektardır. Doğuda yer alan Dipoyraz Dağı 2.980 m. olup, yamaçları ormanlarla kaplıdır.
Antalya kategorisine gönderildi |  ile etiketlendi | Yorum bırakın

Adrasan Turistik Yer

Tatil yeri denince aklımıza ilk gelen Adrasan tatil yeri oluyor. Sessiz, sakin, gürültüden uzak, piknik alanı, yemyeşil göz kamaştırıcı doğa harikası kısaca herşey diyebiliriz. Gelin sizde bu yıl tatilinizi Adrasan tatil yerinde yapın.
Adrasan kategorisine gönderildi |  ile etiketlendi | Yorum bırakın

Side Tatil Yeri

Tatil yeri olarak seçmeniz gereken tek yer Side’dir. Gerek tatil yeri gerekse tarihi mekan olarak zengin güzelliğe sahiptir. Nerelerde gezersiniz ne yer ne içersiniz bu soruların hepsi burada var. gelin sizde gözlerinizle görün.
Side kategorisine gönderildi |  ile etiketlendi | Yorum bırakın

Topkapı Palace Lara

Aksu Lara’nın tatil köylerinden biri olan Topkapı Palace turist akımına uğramıştır. Bu tatil köyünde yok yok aradığın herşey ayağının altında eğer sizde böyle özelliklerde bir tatil köyü arıyorsanız hemen bir rezervasyon yaptırın derim.

Tarihi dokular arasında geçmişe yolculuk yaparken, essiz mimari yapıların içinde yaşamanın ne demek olduğunu merak edenlerden misiniz? İstanbul’daki Topkapı Sarayı’ndan esinlenerek inşa edilmiş olan WOW Topkapı Palace’ın size bu hisleri yaşatacağından emin olabilirsiniz. Antalya’nın Kundu Köyü’nde, 85.000 m²’lık bir alanın içinde sultanlar gibi ağırlanmaya hazır olun… Topkapı Palace’ın kapılarını araladığınız anda haremde konaklayacak, Saray Mutfakları ve Aya Irini’de yemek yiyecek, Sultan Ahmet Meydanı’ndaki III.Ahmet Çeşmesi’nde serinleyecek, Adalet Kulesi’nde şarabınızı yudumlayacak, Mecidiye Köşkü’nde su muhallebisini tadacaksınız!
2011 YAZ KONSEPTİ
Lara kategorisine gönderildi |  ile etiketlendi | Yorum bırakın

Alanya Tatil Yerleri

Akdeniz bölgesinin gözde yerlerinden ayrıca tatil yerlerinden biride Alanya’dır. Kalesi olsun yaylaları olsun her yönüyle dikkat çekmektedir. Gelin sizde tatil yeri ayarlamadıysanız bu yaz burada tatil yapın.

Her yıl biraz daha gelişen Alanya, yerli ve yabancı turistlerin gözdesi. Antalya’ya bağlı ve birçok ilden daha büyük olan Alanya’nın görkemli manzarasının en güzel seyredildiği yer, ilçeyi ikiye bölen yarım adanın tepesinde yer alan kale çevresi. Akdeniz’in önemli turizm merkezi Alanya, birbirinden cazip aktiviteleri, görülecek yerleri, antik değerleri, renkli gece yaşantısı, erken açılıp geç kapanan sezonu ve tertemiz denizi ile yerli yabancı turistlerin gözdesi. Her yıl biraz daha büyüyüp gelişen Alanya, Antalya’ya bağlı, birçok ilden büyük bir ilçe. Görkemli manzarasının en güzel seyir yeri ise ilçeyi ikiye bölen yarım adanın tepesinde yer alan kale çevresi sayılıyor. 6.5 km uzunluktaki kent surları ile çevrili kalenin yaklaşık 110 burçlu duvarları akşam saatlerinde turistlerin akınına uğruyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder